We speak English, spanish, french and slovak

 

 

Moje prvé fotenie v Bratislave s talentovaným Martinom Šándorom

Dlho som premýšľala, ktorou témou otvorím môj nový blog, či prvý článok venujem cvičeniam, alebo strave…….ale nakoniec som sa rozhodla začať tým posledným pozitívnym, čo som zažila. Bolo to fotenie s fotografom Martinom Šándorom a jeho priateľkou blogerkou Katkou. Prečo chcem práve o nich písať ? Martin a Katka sú velkí profesionáli, o ktorých chcem, aby sa vedelo viac.

A hlavne celý ten príbeh ako som ich spoznala je veľmi zaujímavý.

NA VINE JE FUNRÁDIO

Slovenské správy a novinky som pravdupovediac veľmi nesledovala nakoľko som žila v tom období v Španielsku, napriek tomu som vstávala s Juniorom a Marcelom, obedovala som so Sajfom a končila deň so slovenskými pesničkami, ktoré dávajú od 22h do polnoci.

Veľmi som si obľúbila nedeľnú talkshow so Šarkanom, na ktorú nedám doteraz dopustiť a stalo sa zvykom, že každú nedeľu od 10h do 12h ma nikto z bytu nevytiahol. 

JANATINI BLOGGERKA

V jednej zo Šarkanovej talkshow som spoznala bývalú slovenskú modelku a aktuálnu blogerku @janatini. Po očekovaní jej instagram konta a vzhliadnutí kreatívnych publikací a hlavne objavenia nového štýlu obliekania sa, som sa rozhodla ju sledovať.

IVANA

Sledovaním publikácií od @janatini som sa dostala až ku blogerke Ivanke Stanclovej z Bratislavy (@stanclova.ivana ).

Ivanka ma zaujala svojím štýlom, originalitou, krásnymi fotkami a silou osobnosti. Takže hneď mala o jednu sledovateľku na instagrame a jej blogu naviac.

Ivanka má krásne farbičkové fotky, každý detail vyšpičkovaný nádherným prostredím.

A TAKTO SOM SA DOSTALA K MARTINOVI

Preklikavaním sa cez fotky a blog Ivanky som zistila, že veľká časť tých krásnych fotiek, z ktorých som strácala dych, sú dielom Martina Šándora. Hneď som písala Ivanke, či by mi vedela dať kontakt na Martina a kedže som sa chystala na Slovensko, bola som rozhodnutá urobiť všetko preto, aby som sa s ním stretla a nafotila niečo.

S MARTINOM SME SA STRETLI 1. MÁJA

Spojili sme sa cez Facebook, kde sme sa začali dohadovať o všetkých detailoch ohľadom fotenia. Martin si najprv myslel, že to bude fitness tématika niekde v gyme, ale ja som mala úplne inú predstavu!

Nakoľko ma oslovili 2 značky oblečenia  @officialmybrand a @topqueens zo Španielska, či by som nafotila ich outfity, tak moja predstava bola fotiť fashion niekde v uliciach Bratislavy. Letela som so 40 kg batožiny do Krakowa, zastavila som sa v Košiciach, Krompachoch, v Slovenskej Ľupči a nakoniec som to všetko úspešne dopravila do Bratislavy.

Sviatok práce bol ako stvorený na pokojné fotenie v bratislavských uliciach.

AKO PREBIEHALO FOTENIE

Po rannej prechádzke a kávičke v práznej Bratislave som na seba nahodila pohodlné sivé pletené šaty, jarnú zelenú bundičku a moje obľúbené trblietavé tenisky od Mybrand a utekala som sa privítať s Martinom a jeho priateľkou Katkou @katharinefashionisbeautiful, ktorí na mňa čakali pred hotelom.

» Ivka, ty už máš na sebe aj prvý outfit ?» opýtal sa ma Martin. Moja reakcia bola, že toto určite fotiť nebudem. A vybehli sme na izbu pre všetky outfity.

Prvé fotky vznikli keď sme vychádzali z hotelovej izby, zrazu Martin zahlásil: “Ivka stoj”….. Videl fotku. A mal aj outfit čo sa mu tak páčil už od prvej chvíle – sivé šaty so zelenou bundičkou.

Ivka 03

Po prvom kontakte sme sa už presunuli do ulíc Bratisvavy, ktoré dýchali atmosférou štátneho sviatku. A keď už bol ten sviatok, tak sme sa rozhodli dať niečo elegantiš. Skombinovali sme modré nohavice Topqueens s bielym topom od Zara, lodičkami, kabelkou koralovej farby z Manga a nádhernou farebnou šatkou na ruku, ktorú mi doniesla Katka.

Ivka 18
Ivka 17

Nakoniec sme po elegantnom štýle prešli na urban style značky Mybrand, ktorý sme sem-tam skombinovali so šiltovkou a ukončili naše fotenie pri Eurovei.

Čo poviete na jeho nádhernú prácu?

Facebook
Pinterest
WhatsApp
Email
Facebook

Deja un comentario